archive11 Mars, 2020 - 21:57

Lajme

Ndryshim drastik i motit

Ditëve në vijim fusha të presionit të lartë dhe masa të ngrohta ajrore që po shtrihen mbi rajon do të...
1 2 3 4
Page 1 of 4