archive17 Mars, 2020 - 23:57

Lajme

Kufizohet shitja e paracetamolit

Shitja e paracetamolit, e rekomanduar për të luftuar simptomat e koronavirusit, do të kufizohet në farmacitë franceze dhe do të...
1 2 3 6
Page 1 of 6