Friday, January 17, 2020
Aktualitete

Këto janë kombëtaret që kanë siguruar Evropianin

Shumë kombëtare janë në “luftë” për të siguruar një vend në Evropian.

Tashmë gjashtë Kombëtare edhe matematikisht e kanë siguruar kualifikimin në kampionatin europian që do të zhvillohet në vitin 2020.

Italisë, Ukrainës, Polonisë, Belgjikës dhe Rusisë sot i bashkohet edhe Spanja.

Loading...

Ndeshjet e muajit nëntor gjashtë kombëtaret do t’i luajnë vetëm për statistika.

Loading...