Saturday, December 14, 2019
Aktualitete

Turqia kualifikohet në Evropian

Kombëtarja e Turqisë ka luajtur pa gola ndeshjen vendimtare sot përballë Islandës.

Ndeshja ka qenë e baraspeshuar dhe rezultati e ka kualifikuar Turqinë në Evropian, shkruan Albanienshow

Turqia kështu i rikthehet eventeve të mëdha të futbollit.

Kujtojmë që në botëror kishte dështuar të marrë pjesë në vitin 2018.

Turqia ishte në grup me Shqipërinë./Albanienshow