Tuesday, December 10, 2019
Biznes

‘Platinum Cars GmbH’, kompania e shqiptarit e cila është lider i përpunimit të posaçëm për vetura në Zvicër

‘Platinum Cars GmbH’ është bërë lider i përpunimit të posaçëm, me cilësi të lartë dhe mbi të gjitha të detajuar për vetura.

Kjo kompani e cila drejtohet nga shqiptari Valon Kastrati, ka arritur suksese të jashtëzakonshme në Zvicër, shkruan Albanienshow.

Kastrati, i cili është nga Deçani i Kosovës, por që jeton në Winterthur tw Zvicrës, ka arritur që me investimet dhe me punën e tij, ta bëjë kompaninë e tij ‘Platinum Cars GmbH’ lider në vend.

Kush është ‘Platinum Cars GmbH’?

Vetura Platinum GmbH është e certifikuar

Qendra e kujdesit te automave SWISSVAX

‘Platinumcars. ch’ është  e certifikuar. Qendra e kujdesit të automave është një qendër e certfikuart e Swissvax dhe Brila Exkluzive Detaling Center.

Me përgatitjen e automjetit të ‘Platinum Cars GmbH’ ju vendosni për një përpunim të posaçëm, me cilësi të lartë dhe mbi të gjitha të detajuar për makinën tuaj.

Qëllimi i kësaj kompanie është që të vendosin automjetet në një gjendje që është shumë afër ose edhe më mirë se makina e re.

Me teknologjinë më të fundit, pasionin për automobilizëm dhe njohurinë e tyre, “Platinum Cars GmbH” mund të garantojë që automjeti juaj do të mbetet në gjendje të mirë për një kohë të gjatë.

Për këtë kompania përdor vetëm produktet me cilësinë më të lartë, sepse vetëm “më e mira ose asgjë” ka rëndësi për ‘PLATINUMCARS.CH

Pas shumë viteve të përvojës dhe produkteve me cilësi të lartë të kujdesit, “Platinium Cars GmbH” mund ta sjellë veturën tuaj në gjendje të re si nga jashtë dhe brenda saj.
Tek Platinumcars.ch punohet në orar sipas dëshirave tuaja dhe me çmime të arsyeshme.

“Platinum Cars GmH”, po ashtu është distributori i vetëm në Zvicër për ‘BRILA’.

BRILA’ ky sistem inorganik i veshjes së trupit të veturës, është ndryshe nga çdo sistem tjetër mbrojtës i bojës në treg.

Struktura e dyfishtë e ‘BRILA’ ofron një forcim të shpejtë të veshjes – 10 herë më i shpejt se ai i produkteve ekzistuese.

Të gjithë ju që dëshironi që vetura e juaj të përpunohet në mënyrë unike dhe me material të nivelit më të lartë mund të drejtoheni në ‘Platinum Cars GmbH

Kontakti në Facebook: Platinum Cars GmbH
Kontakti në Instagram : Platinumcars.ch

View this post on Instagram

➖CERTIFIED HIGH END DETAILING STUDIO➖ MERCEDES-BENZ C 63 AMG SIGNATURE DETAILING BY PLATINUMCARS.CH ✅2 STEP PAINT CORRECTION ✅EXTERIOR DETAILING ✅INTERIOR DETAILING ✅PAINT PROTECTION CERAMIC COATING ZIPANG COAT @kamikaze_collection ✅WHEELS CERAMIC COATING SERVFACES RIMS——————————————————————————— INFO & PREISE Platinum Cars GmbH Sulzer Allee 1/3 8404 Winterthur 📞 052 246 29 29 📨 [email protected] 🌐 www.platinum-cars.ch 📸 @platinumcars.ch ——————————————————————————— #platinum_cars_gmbh #detailingworld #carwax #ceramiccoating #detailing #detailerofinstagram #carcare #photography #photooftheday #detailingboost #winterthur #zürich #schweiz #autodetailing #shine #detailinglife #carporn #cardetail #carswithoutlimits #detailingstudio #carspotting #cardetailing #detailingword #coating #detailer #paintcorrection #paintcoating #c63amg #mercedes #mercedesbenz

A post shared by Platinum Cars GmbH (@platinumcars.ch) on