Interesante

Burdushi: Unë i fejova 31 gazetarë

Burdushi lutet për gazetaret: Gëzohet se janë fejuar 31 prej tyre

Hysri Peqani, i njohur si mjeku popullor ‘Burdushi’, ka shkruar se është i gëzuar që janë fejuar 31 gazetar.

Burdushi, përmes një statusi në Facebook, ka thënë se sot një gazetare i ka telefonuar dhe i kishte treguar që është fejuar para disa ditëve.

Loading...

“Sot me telefonoi një mike imja, gazetare, ishte fejuar para disa diteve e me erdhi shume mire”, ka shkruar Burdushi

Ai ka bërë të ditur se për 8 viteve janë fejuar 31 gazetar.

“Për keto 8 vite 31 gazetar, u fejuan. Urime Suksese. Konfidenciale per te gjithe ata”, ka shkruar Burdushi.

Loading...