Friday, January 17, 2020
Interesante

Nuk është kamion, as autobus, por është shtëpi luksi me katër rrota

Nëse e shikon nga jashtë duket si një kamion i madh mallrash që bën rrugë të gjata. Por e vërteta nuk qëndron kështu.

Kjo që shihni në foto është një shtëpi luksoze me rrota, e ndërtuar vetëm për të shëtitur botën. Shtëpia është në pronësi të një familjeje australiane prej 8 anëtarësh.Luksi në këtë shtëpi nuk i afrohet kushteve në një shtëpi normale.

Brenda ka një dhomë të madhe ndenjeje, tualet me dush, dhomë gjumi të madhe për prindërit dhe një dhomë tjetër gjumi për fëmijët.Kjo shtëpi e lëvizzshme ka kushtuar 2 milionë dollarë.

Loading...

Loading...