Komente

Komente

“Bota po merret me tragjedinë që e pret planetin, pleqtë e pafytyrë të LDK’së mburren si e rrëzuan Qeverinë!”

Burrështetasit e botës merren me pandeminë dhe janë të brengosur për shëndetin e qytetarëve të vet, vetëm Presidenti i Kosovës...
Komente

Taksa ishte ide e Ramushit

Veç Ramushi ‘e di’ çka ka dashur të bëjë me taksën. Prandaj, të heqësh dorë nga një ide që s’është...
1 2 3 4 5
Page 2 of 5