Kuriozitete / Fun

Pretendonte se gruaja u niste foto e video +18 të tjerëve, burri i hedh ngjitës poshtë për mos ta tradhëtuar

Një burrë nga Keina ka habitur të gjithë botën me atë që ka bërë.

E themi këtë pasi ky burrë duke pasur dyshime se gruaja e tij e tradhtonte është mundur ta ‘siguronte‘ mirë këtë të fundit.

Burri 36-vjeçar me emrin Dennis Mumo është përpjekur ta ‚sigurojë‘ organin gjenital të gruas së tij me anë të një ngjitësi.

Loading...

Në polici ai ka thënë se e ka bërë këtë gjë, pasi e ka kapur gruan e tij duke u dërguar mesazhe personave të tjerë në rrjetet sociale. Sipas tij e shoqja madje u kishte nisur foto dhe video +18.

36-vjeçari duhet të shkonte për të punuar larg qytetit të tij dhe sa herë që ikte mendja i rrinte se gruaja ishte duke e tradhtuar.

Ndaj para një udhëtimi, ai i ka hedhur gruas së tij ngjitës në organin gjenital. Kjo e fundit ka përjetuar një dhimbje të tmerrshme dhe është shtruar në spital.

Burri është arrestuar edhe pse ai pretendon se e bëri këtë gjë vetëm që të shpëtonte martesën e tij.

Po ashtu në polici ai ka thënë se kishte prova me video dhe foto se gruaja e tij kishte kryer marrëdhënie intime me katër persona.

Sipas asaj që ka thënë ai në polici gruaja e tij i kishte nisur një foto nudo të një burri tjetër dhe i kishte shkruar:

Javën tjetër do të ketë zjarr.‘‘

Loading...