Lajme

Do të dalim me familje në shesh,festa mund të kthehet në protestë

Kur kanë mbetur edhe një javë deri në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, skena politike në vend kanë shtuar presionet e paralajmërimet.

Dihet tashmë zyrtarisht se LVV-ja do të mbajë protestë në sheshet e Prishtinës, ku edh ka bërë përgatitjet.

Zyrtari i LVV-së, Egzon Azemi, në një postim në Facebook ka thënë se Gjykata Kushtetuese mund të na e kthej festën në protestë.

Loading...

Ai këtë nuk e ka quajtur problem, pasi ka thënë se në vend të vizitave familjare, me familje dalim në shesh.

Postimi i tij i plotë:

Gjykata Kushtetuese mund të na e kthej festën në protestë.

S’ka problem, këtë herë në vend të vizitave familjare, me familje dalim ne shesh.

Me distancë me maska me doreza. Kundër hajnave dhe autoritarëve!

Loading...