Friday, December 13, 2019
Lajme

Falet Kurban Bajrami: Kërkohet mobilizim kundër atyre që dëmtojnë interesat e shtetit

Hytben – mesazhin e Kurban – Bajramit e ka mbajtur, zëvendës kryetari i Kryesisë së BI të Kosovës, Reshat ef. Mexhidi.

“Kjo festë ka mësime që rregullon jetën dhe përditshmërinë në kohën kur ka ende vëlla-vrasje. Duhet moblizim kundër atyre që dëmtojnë interesat e vendit”, është shprehur Mexhidi.

Ai pati mesazh edhe për drejtuesit e institucioneve pavarësisht përfasimeve partiake.

“Qeveria duhet të shfaqë zhvillime të drejta për bashkëjetesë fetare. Të shtrijmë dorën e pajtimit, të solidariozohemi dhe të promovojmë vlerat e fesë. Femra Meriton nderë dhe respekt më të madh”, është shprehur Mexhidi.

Në fund, ai ka uruar të gjithë besimtarët për festën e Kurban-Bajramit.

“Me fat dhe të mira paqi gjithmonë në jetë.”/arbresh.info/