Lajme

Hoxha ishte në lidhje me gruan e dytë, ajo i shkon te shtëpia e tij dhe shtie me armë

Arma u shkrep edhe afër shtëpisë së një kleriku fetar në Zhabar të Mitrovicës.

Pas mesnatës një grua ka shtënë me revole pasi nuk realizoi planin e saj që kishte me hoxhën.