Thursday, February 20, 2020
Lajme

Këto pamje të refugjatëve shqiptarë nuk janë publikuar asnjëherë më parë

Në 20 vjetorin e luftës së Kosovës janë duke u publikuar fotografi, video dhe materiale të tjera që janë regjistruar në lokacione të ndryshme, përgjatë dëbimit të shqiptarëve nga serbët.


Së fundi është publikuar edhe një video ku shihen shqiptarët duke e lëshuar Kosovën, të cilët shihen të jenë familje me gra e fëmijë, në mesin e të cilëve shihen edhe duke u trajtuar nga plagët e mara. Kjo video është shpërndarë nga faqja “Krimet Serbe”./KultPlus.com

 

Loading...

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F175074579192623%2Fvideos%2F387353101853183%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”420″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

 

Loading...