Lajme

Labi që nga mëngjesi po kërkon para në rrugë për Ardit Gashin: Kaq para kanë mbledhur

Lajme Labi që nga mëngjesi po kërkon para në rrugë për Ardit Gashin: Kaq para kanë mbledhur

Këngëtari Labinot Tahiri që nga mëngjesi është duke qëndruar në shesh në Ferizaj, duke inkurajuar qytetarët të ndihmojnë nxënësin Ardi Gashin, i cili është i diagnostikuar me sëmundjen e leukemisë.

Labi, me shumë persona tjerë kanë dalë në mëngjes në shesh dhe po grumbullojnë para për Arditin, të cilit i duhen 200 mijë euro për shërim. Ndërsa, akoma po grumbullojnë para deri më tani janë bërë mbi 25 mijë euro, ku edhe emrat e donatorëve Labi i ka publikuar në rrjetin social Facebook.

Loading...

Loading...