Tuesday, January 21, 2020
AktualiteteLajme

Pezullohet mësimi në të gjithë vendin

Ministra e Arsimit ka njoftuar se mësimi ditën e sotme nuk do të zhvillohet në të gjithë vendin.

Fillimisht ishte lajmëruar që nuk do të bëhej mësim në Durrës dhe Tiranë, por në njoftimin e dytë bëhet me dije se nuk do të ketë mësim në të gjithë vendin.

Nga tërmeti deri më tani raportohen 4 viktima.

Loading...

Njoftim i ri i Ministres së Arsimit:

Pezullohet mesimi në gjithë territorin e vendit për sot, datë 26 nëntor 2019. Për ditët në vijim ju njoftojmë në fund të ditës.

Top Channel

Loading...