Tuesday, December 10, 2019
Lajme

Prekëse / 35 vjeçari lajmërohet në emision: Unë nuk kam më shpresë për jetë, dhuroi gjithat parat e grumbulluara për shqiptarët

Një telefonat ka shokuar të gjithë në emisionin ‘Shqiptarët për Shqiptarët’

35 vjeçari ka thënë që ai nuk ka shpresë më për jetën dhe gjitha parat do t`i dhurojë për fondacionin Firdeus, raporton Albanienshow

‘Jam 35 vjeçar dhe tashmë jam me semudje të keqe dhe nuk kam shpresë për jetë, po vendos që 30 mijë euro që t`i ndajë për viktimat e tërmetit’ tha 35 vjeçari.

Ky momentë emocionoi të gjithë. Sa që Elvis Naçi filloj edhe të qaj./Albanienshow