Shëndeti

E dhimbshme: Nuk mundem më, historia e 28 vjeçares që jeton me tumorin e rrallë në këmbët e saj

Një 28 vjeçare është tepër e frikësuar për atë ç’po i kanoset shëndetit të saj pasi vuan nga njën masë tumorale që vetëm rritet vazhdimisht. Karina Rodini, 28 vjeç nga Sao Paolo i Brazilit u diaagnostikua me neurofimbratozë (NF1) kur ishte vetëmdy vjeç.

Vajza jeton me një tumor që peshon 40 kg dhe ajo shprehet se ndjehet e braktisur, transmeton Shqipëria Ime.

Në kohën kur filloii t’i rritej masa tumorale shokët dhe shokët e shkollës filluan ta tallnin keq për pamjen e saj. Ajo pervecsee shprehet e shqetësuar për pamjen e saj, thotë edhe se është e kufizuar për të bërë aktivitet fizik, të ecë, apo të kryejë nevojat e saj personale, shkruan Shqipëria Ime.

Loading...

BOTA “Nuk mundem më”, historia e dhimbshme e 28 vjeçares që jeton me tumorin e rrallë në këmbët e saj

Loading...