Monday, January 20, 2020
Shëndeti

Ja pse nuk duhet të hani portokalle dhe mandarina, para gjumit!

Portokallet e mandarinat janë shumë të shëndetshme dhe me vlera ushqyese, por rekomandohet që para gjumit asnjëherë të mos i konsumojmë.


Nëse ju i hani para se të flini, gjumi mund të ç’ekuilibrohet dhe t’ju lërë një natë me sytë në tavan, duke duruar dhimbjet e stomakut.

Ajo që sugjerohet në vend të tyre janë fruta të tilla si; fiq, rrush, mollë, kivi, në mënyrë që të flini rehat.

Loading...

Loading...