Showbiz

Deklaratat e fundit, ja kush shkoj tek shtëpia e Shkurte Fejzes

Këngëtarja nga Mushtishti, Shyhrete Behluli, tash e disa javë është në krye të lajmeve rozë. Fillimisht ajo u bë lajm për përkeqësimin e raporteve me kolegën e saj të vjetër, Shkurte Fejzën, dhe mos pjesmarrjen e saj në ahengun e Gresa Behlulit, vajzës së Shkurte Fejzes e cila javë më parë u martua me një biznismen nga Prishtina, shkruan Gazeta NewBorn.

Por Shyhretja punët keq nuk i ka më vetëm me Shkurte Fejzën, ajo tashmë raportet i ka prishur edhe me dy kolegët tjera poashtu nga Mushtishti, me Motrat Mustafa me të cilat për një kohë të gjatë edhe ka kënduar bashkë.

E prishja e raporteve të Shyhretës me koleget e saja të vjetra e ka bërë atë të jetë në qendër të vëmendjes.

Loading...

Ajo mbërmë deklaroj se është komplet e pafajshme në raport me Motrat Mustafa por sipas saj janë Motrat Mustafa ato të cilat kanë gënjyer për të, duke i quajtur shpifje deklaratat e tyre.

Në mbështetje Shyhretës i ka dalur nëna e rejes së saj, Drita Jakupi, dhe vajzat e saj, derisa Motrave Mustafa në përkrahje i ka dalur Shkurte Fejza.

Por një ditë pasi lëshoj deklarata në drejtim të Motrave Mustafa, Shyhretja ka pasur mysafirë të veçantë. Ajo ka pasur disa miç që vjetër. Miq të veçantë ka pasur edhe Shkurte Fejza.

Loading...