Sunday, January 19, 2020
Showbiz

Kida ‘bie’ në dorën e Faton Shoshit

Kida doli si prodhim i “On Records”, të cilët këto të fundit nuk kanë qenë në periudhën e tyre më të mirë pasi shumë emra muzikor i janë larguar dhe aspak miqësisht.

Kujtojmë këtu rastet si Getinjo Mozzik, Fero, Rina e jo vetëm.

Nga ana tjetër as Faton Shoshi nuk ka pasur periudhë të mirë pasi shumë emra të njohur i kanë shkëputur marrëdhëniet me menaxherin e njohur Faton Shoshi. Kida është marrë nën menaxhim artistik nga Faton Shoshi, ky ka qenë një prej lajmeve të zbuluar ekskluzivisht nga Agjenti 00Thumb mbrëmjen e sotme në “ThumbON”.

Loading...

Loading...