Sunday, January 19, 2020
Showbiz

Menaxheri i vipave bën konkurs në instagram për këngëtarët e rinj, fituesin e pret shpërblimi i madh

Menaxheri i vipave, Xhani Demika vazhdon të sjell risi në tregun muzikor.

Xhani Demika së fundmi ka bërë një konkurs në instagram për këngëtarët e rinj, shkruan Albanienshow

Në këtë konkurs cili nga këngëtaret merr më shumë like apo komente do të fitojë të drejtën që ta realizoi një këngë dhe një klip falas, e gjithë kjo e mundësuar nga Demika.

Loading...

Kujtojmë që inciativën e Demikës e kanë përshëndetur edhe këngëtaret e njohur të estradës, por një koment që ka spikatur është i rep artistit Stresi, i cili publikisht e ka suportuar një nga konkurrentët./Albanienshow

Loading...