Showbiz

Nuk e besoni dot se si përfundon telenovela “Fate të Kryqëzuara”

Seriali “Fate të Kryqëzuara” që po transmetohet dhe ka mbërthyer gjithë audiencën, ka hyrë në sezonin e tij të dytë.

Pak ditë më parë ky serial ka përfunduar transmetimin në Turqi dhe duket se ka një fund tepër interesant. Seritë sa vijnë edhe bëhen më dinamike, por fundi është tepër i bukur.

Siç edhe shihet në trilerin e publikuar më poshtë Xhihani dhe Dilara të cilët ishin personazhet kryesor, pas një sërë përplasjesh, ngjarjesh, zënkash, por edhe marrëdhënieve të tjera që krijuan, fundi i tyre është bashkë.

Loading...

Ja pra ky është edhe fundi i “Fate të Kryqëzuara”, një dasmë e vogël familjare.

Loading...