Tuesday, December 10, 2019
Showbiz

‘Rrezikon’ aktorja e njohur shqiptare, por duket si peshk

Nuk është shumë aktive me projekte filmike.

Por, e tillë, aktorja Linda Jarani është në rrjetet sociale ku shpesh publikon fotografi të ndryshme, me të cilat mahnitë ndjekësit e saj, shkruan Syri Kosova.

Një gjë të tillë, ajo e ka bërë përsëri.

Në Instagram, Linda ka hedhur një foto ku shihet se është në Banjat e Bënjës dhe nga atje erdhi vetëm me bikini.

Por, duke qenë se pozoi shumë pranë pjesës rrjedhëse të ujit, ajo mbase ka mundur të rrëzohej.

Si do që të jetë, e tillë, Linda duket shumë seksi.